Anvendelse

Sokken er nem at give på, også selvom man står alene med opgaven det kan dog kræve lidt træning for dig og din kanin..

Påsætning Forgår Blidt Ved, bei Samle Din Kanins Tæer Og Før Dem Ned I Bunden Af (Hælen) På Sokken. Grib fat i hælen og skub forsigtigt hælen på sokken op langs foden imod din kanins hæl, så din kanins tæer forsigtigt kommer til syne i åbningen.

Wrabbit spændes blidt rundt om underbenet med velcro, somer placeret på ydersiden af benet, for at undgå gene hos jeres kanin. Sokkens underdel hvor poten placeres, må gerne være stor i størrelse (B), idet den vigtigste del på sokken som skal matche din kanins ben, er den del med velcro (A). Fordelen ved Klettverschluss, an selvom stoffet kan geben sig lidt, vil Klettverschluss altid kunne justeres præcis så den Passanten bis din kanins ben. Denn bei finden den rigtige størrelse bis din kanin læs bloßihr.

Hvis sokken placeres korrekt, vil jeres kanin ikke sparke den af eller vise nogen form for interesse i form af ødelæggelse. Der vil altid være undtagelser og derfor kan der hos nogle kaniner være behov for en tilvænningsperiode. Hvis I er medlem af siden er det muligt at læse mereihr.

Hvis jeres kanin bider i sokken skal den justeres, tjekkes für pels der sidder i klemme eller helt fjernes i en mindre periode. Ich habe mich für den Start entschieden, etwas Erstaunliches.

Det er vigtigt altid at forsøge sig med påsætning af én sok af gangen og lade din kanin fornemme og bevæge sig rundt med denne ene sok. Hvis der er succes kan betteln sokker prøves på samme tid og / eller forsøge med først den ene pote og næste dag med den anden pote.