Datenschutzerklärung

Logstatistik

Logstatistik bruges på www.wrabb-it.com og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan geben et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm .

www.wrabb-it.com anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

Endvidere knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i verbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil.
Logstatistik Brügge ydermere bis Personalisierung af markedsføringen mod brugeren für bei skabe øget brugervenlighed.

Persondata

Für den Fall, dass Sie über die Website skaliert werden können, klicken Sie hier, um sich zu registrieren (ved brug af os/vi refereres til firmaet Wrabbit ApS):

Navn

Adresse

Telefon/Mobilnummer

E-Mailadresse

Personoplysningerne registreres hos Wrabbit ApS og opbevares af Shopify. Daten samt oplysninger om, hvad du har købt, gemmes i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrøre, jf. Bogføringslovens §10, nach oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne hebel varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, bei det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således bei du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle personlige registrerede oplysninger krypteres og opbevares hos Shopify.

Registrerede personoplysninger Sender krypteret.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand, med mindre dette sker ich verboten med omstruktureringer eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Ich sådan Situation vil videregivelse ske ich overenstemmelse med den til Enhver tid gældende persondatalovgivning.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Wrabbit ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen
og du har ret bis indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig jf. persondataloven. Henvendelser Ich verbiete hermed rettes bis Wrabbit ApS per E-Mail:info@wrabb-it.com.

Kekse

COOKIE-OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS WRABBIT APS

Einführung
Når du besøger vores Website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, bei der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette speisen Kekse og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Kekse
Hjemmesiden anvender"Cookies", irgendwann en tekstfil, der gemmes på din Computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan Hund ikke indeholde skadelig kode som fx. Virus.
Det er muligt für graben bei slette eller blokere für Kekse. Det kan du gøre ved bei følge denne vejledning:http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer Kekse, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevant für dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, bei hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt bei der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

PERSONOPLYSNINGER

Generelt
Personoplysninger er alle ehemaligen für Informationen, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en zielence/undersøgelse, registrere dig somy bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger:Et unikt ID og tekniske oplysninger om din Computer, Tablet eller mobiltelefon, dit IP-Nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. Ich det omfang du selv Geber eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden:Navn, Telefonnummer, E-Mail, Adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i Verbindelse med, bei du opretter et login eller ved køb på siden.

Sikkerhed
Wrabbit ApS behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databaseeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer bis uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgn.

Formål
Oplysningerne Brügge bis zur Identifizierung graben etwas bruger og vise dig de annoncer, einige vil haben die meisten Relevanz für dig, bei registrere dine køb og betalinger, samt bei kunne Levere dig de services, du har efterspurgt, som fx bei modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne bis zum optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode für opbevaring
WRabbit ApS opbevarer oplysninger i det tidsrum, som bis tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevant. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden für opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Daten von der Website, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment mv videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er Geschichte om, ich afsnittet om Kekse Ofen für. Oplysningerne bliver anvendt bis målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og E-Mail mm vil kun ske, hvis du selv Geber samtykke til det. Vi anvender kun databaseehandlere i EU eller i lande, der kan geben dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kannst es tun, um den Indsigelse-Mod zu verbessern, bei oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:info@wrabb-it.com. Hvis du vil klage über vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed für tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, bei vi skal behandle dine personoplysninger, eller bei vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Wrabbit ApS
Irma Pedersens Gade, 25,8.tv
8000 Aarhus C.
E-Mail:info@wrabb-it.com

CVR:41 60 46 97