Widerrufsbelehrung

Rückkehrer og fortrydelsesret:

Returvarer sendes til vores firmaadresse. Kontakt os für weitere Informationen.

Det er muligt at returnere en vare indenfor 14 dage efter modtagelse. Går der bloße Ende 14 dage fra du har modtaget varen bis vi modtager besked fra dig, kan vi som udgangpunkt ikke tilbyde dig en refusion eller ombytning.

Denn bei være berettiget til returnering skal produktet du har modtaget være ubrugt og i samme stand, som da du modtog produktet. Du har som forbruger krav på bei afprøve varen, som hvis det var i en fysisk butik. Hvis varen er brugt udover hvad der er muligt bei afprøve i en fysisk butik, laves der en konkret vurdering af varen, om den som brugt kan sælges bis anden forbruger og bis hvilken værdi. Produktet skal derudover være i original emballage.

Wenn Sie eine Rückerstattung erhalten möchten, senden Sie eine E-Mail an die Korrespondenz, bis Sie eine E-Mail erhalten.

Produktet skal sendes retur bis adressen hvor firmaet er placeret.

Wrabbit ApS

Irma Pedersens Gade 25, 8. tv.

DK - 8000 Aarhus C.

Ved tilbagebetaling anvendes samme betalingsform, som ved køb/bestilling af produktet. Tilbagebetaling Sker udelukkende på produktets pris samt den billigsten fragenmulighed som tilbydes på vores hjemmeside. En differens på fragenomkostninger vil derfor fratrækkes beløbet som tilbagebetales.

Der findes situationer, hvor tilbagebetaling af købsbeløbet ikke er muligt:

Ethvert produkt som ikke modtages i den oprindeligt tilstand, er beskadiget eller hvor der findes mangler som ikke er grundet vores fejl/mangler.

Hvis produktet ikke er afsendt indenfor 14 dage efter din henvendelse om fortrydelse af køb.

Hvis varen er taget i brug ud over hvad der er nødvendigt/forventes for at kunne konstatere størrelse, forbeholder vi os retten til, efter en korrekt og detaljeret vurdering i det givne tilfælde . 

Salg til lande udenfor Danmark:

Wrabbit ApS har ikke ansvar für evt. sagte eller andre afgifter, etwas måtte blive pålagt en vare, der er købt og sendt fra Wrabbit ApS . Denne erzählte eller afgift skal afholdes af kunde/modtageren.

Wrabbit ApS

CVR-Nummer:41 60 46 97

Irma Pedersens Gade 25, 8. tv.

DK - 8000 Aarhus C.

E-Mail:info@wrabb-it.com

Der er ikke gratis forsendelse für fremsendelse af ombytningsvarer für internationale ordrer. Hvis du har brug für en anden størrelse, skal denne bestilles på ny via hjemmesiden.

Manglende Tilbagebetalinger

Hvis du ikke har modtaget en tilbagebetaling fra os, bedes du opfylde følgende førend firmaet kontaktes:

Tjek din bankkonto igen.

Tjek med din bank, da der kan forekomme ekspeditionstid.

Hvis alt ofenstående er undersøgt, bedes du kontakte os på info@wrabb-it.com .

Vi erstatter kun produktet hvis dette er beskadiget eller defekt. Ich så fald kontaktes firmaet hurigst muligt.

Vi kan tilbageholde tilbagebetaling, indtil vi har fået varen retur og konstateret dens stand.

Forsendelse:

Alle returneringer bedes sendes bis:

Wrabbit APS

Irma Pedersens Gade 25, 8. tv.

DK - 8000 Aarhus C.

Du skal selv betale für dine egne forsendelsesomkostninger, hvis du ønsker bei returnere din vare.

Det anbefales at returnering af vare sendes med sporing/tracking med fragenfirma, da vi ikke hæfter for evt. tab eller skade ved forsendelse og derved mangel på en returvare. Afhængig af bopæl, kan varighed af forsendelse samt returnering varigere.

Produktet skal returneres uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om et ønske om anvendelse af fortrydelsesretten.